طراحی بهینه سیستم حذف بار در شبکه فوق توزیع با در نظر گرفتن حد زمانی تحمل جریانی ترانسفورماتور
تکرار نام مولف :
محمد ذبیح جعفری
سال نشر :
1398
صفحه شمار:
51ص
یادداشت
چکیده
طراحی بهینه سیستم حذف بار برای شبکه فوق توزیع قدرت از مهم ترین بخش های طراحی سیستم و برای برق رسانی به مشترکین بسیار حیاتی میباشد. تاکنون روشهای مختلفی به بررسی و طراحی این سیستم پرداخته شده است.ابتدا انواع مختلف روشهای قطع بار متداول در دنیا مرور میشود و مشخص میگردد که راهکارهای ارائه شده تاکنون دارای نقاط ضعف میباشند و نیازمند ارتقاء میباشند. سپس به بررسی حد زمانی تحمل جریانی ترانسفورماتورها میپردازیم و روابط و اطلاعات مورد نیاز را استخراج میکنیم. در نهایت راه حل مورد نظر برای حذف بار جریانی با در نظر گرفتن حد زمانی تحمل جریانی ترانسفورماتور پیشنهاد خواهد شد. روش حل مساله شامل شبیه سازی توسط دیگسایلنت میباشد و برنامه پیشنهادی مورد نظر به صورت اتومات شرایط شبکه نمونه استاندارد را بررسی کرده و پارامترهای مهم و مورد نیاز را در اختیار ما قرار میدهد. روش حل مساله و طراحی سیستم حذف بار جریانی موجب کاهش خاموشی سیستم خواهد شد.
جهت جمعآوری اطلاعات شبکه از سیستم SCADA یا WAMPAC استفاده میگردد و اطلاعات زمان واقعی و آنلاین تجهیزات به واحدهای تحلیل و کنترل ارسال میگردد. از این اطلاعات جهت شبیه سازی سیستم و یافتن راه حل بهینه استفاده خواهد شد. همچنین از مزایای این سیستم ها اعمال دستورات از راه دور و اجرای راهکارهای سراسری حل مساله به شبکه میباشد. برای درک مفهوم حذف بار ابتدا نمونه های واقعی و تجربی انجام شده را مطالعه میکنیم تا نحوه عملکرد و هدف کار مشخص گردد.
جهت انجام حذف بار جریانی با در نظر گرفتن حد زمانی تحمل حرارتی ترانسفورماتور ، ابتدا حدود و نحوه بارگذاری ترانسفورماتور را از استانداردهای معتبر علمی بهدست میآوریم و تاثیر فاکتورهایی مانند نحوه خنک کنندگی ترانس و ارتفاع را بر نحوه بارگذاری بررسی میکنیم. پیش از انجام حذف بار نیاز به اطلاعات شبکه در شرایط اضطراری داریم که این اطلاعات را با شبیه سازی سیستم استاندارد در دیگسایلنت و با نوشتن برنامه به زبان برنامه نویسی دیگسایلنت (DPL) به صورت اتومات به دست میآوریم. سپس با مشخص شدن نقاط حساس شبکه اقدام به حذف بار بهینه و سراسری مینماییم. جهت انجام حذف بار سراسری اطلاعات تجهیزات شبکه را از نقاط دور و نزدیک با کمک تکنولوژی های مخابراتی جمعآوری مینماییم و سپس دستورات لازم را متناسب با شرایط اضطراری اجرا میکنیم