دسترسی همگانی(OPAC) نام کتابخانه در اوپک

تحلیل نویز فاز و بررسی روش های کاهش آن در نوسان‌سازهای سینوسی LC VCO (1389) / باغبان منش ، محمدرضا، نویسنده
نوع مدرک:متون چاپی
سرشناسهباغبان منش ، محمدرضا، نویسنده
عنوان :تحلیل نویز فاز و بررسی روش های کاهش آن در نوسان‌سازهای سینوسی LC VCO
تکرار نام مولف :محمد رضا باغبان منش
سال نشر :1389
صفحه شمار:109ص
شناسه افزوده :عابد هدتنی ، قوشه (1338)، استاد راهنما
چکیده :چکیده:
امروزه پژوهش در مورد مدارهای مخابراتی با رشد انفجار گونه‌ی صنعت مخابرات بی‌سیم از توجه بسیار زیادی بهره‌مند شده است. یکی از مهمترین مدارها که تقریباً در تمامی فرستندها و گیرنده‌های رادیویی با آن مواجه هستیم، نوسان سازها هستند. نوسان سازهای کنترل شده با ولتاژ که زیرمدار مهم سنتزگرهای فرکانس می‌باشند در کاربردهای بی سیم، باید علاوه بر بهره‌مندی از تمامی قابلیت های مدارهای همکار خود در کاربردهای دیگر، دارای دو خصیصه مهم تولید کم نویز فاز و مصرف کم توان باشند.
با کاهش نویز فاز نوسان سازهای سینوسی، امکان افزایش نرخ اطلاعات با تعداد کاربران بیشتر در شبکه های بی سیم مهیا شده و نیز امکان طراحی نوسان ساز در تکنولوژی های پیشرفته CMOS که نویز ترانزیستورها بسیار بیشتر از تکنولوژی های قبلی است، میسر می گردد. همچنین کاهش ولتاژ تغذیه که باعث کاهش دامنه نوسان و افزایش نویز فاز می شود، می تواند توسط روش های بهبود نویز فاز جبران شود. در کنار کاهش نویز فاز، کاهش مصرف توان نوسان¬سازهای سینوسی همچنین می¬تواند گام موثری در کاهش مصرف توان و افزایش کارآیی فرستنده گیرنده های سیار گردد.
در این رساله هدف ما بررسی روش های کاهش نویز فاز نوسان سازهای سینوسی فرکانس بالای ساخته شده با تکنولوژی CMOS و ارائه روش های جدید می باشد. محدوده فرکانس کار مورد نظر برای این نوسان سازها بین 500MHz تا 10GHz و در برگیرنده باندISM برای کاربردهای شبکه های بی سیم سیار است. روش های مختلف برای مدل کردن نویز فار نوسان سازها بررسی شده است. در این رساله برای کاهش نویز فاز و مصرف توان روش سوئیچینگ سینوسی خود-بایاس به همراه تکنیک شکل دهی به جریان درین پیشنهاد گردیده است. این روش بدلیل سادگی در پیاده سازی و سوئیچینگ نرم، قابل استفاده در نوسان سازهای سینوسی فرکانس بالا می باشد. نتایج شبیه‌سازی روش سوئیچینگ سینوسی با کارها و مقالات اخیر بطور کامل مقایسه و بررسی شده است. در انتهای رساله ضمن جمع بندی مطالب چند پیشنهاد پژوهشی در زمینه کاهش نویز فاز نوسان سازها ارائه شده است
لینک ثابت رکورد:../opac/index.php?lvl=record_display&id=14130
زبان مدرک :فارسی
شماره ثبتشماره بازیابینام عام موادمحل نگهداریوضعیت ثبتوضعیت امانت
12پ12پ پایان‌نامهکتابخانه سجاداسناد مرجعغیر قابل امانت

تعداد نظرات کاربران :0 . برای افزودن نظر خود کلیک نمایید.

کاربران آنلاین :0