چکیده:
امروزه با رشد وگسترش بیش از پیش علوم در جوامع بشری ، نیاز به انتقال اطلاعات و بر قراری ارتباط بین افراد، نیازی مبرم و غیر قابل انکار می باشد.از این رو همواره محققان مخابراتی در صدد بهبود ارتقاء سیستم های خود بوده با سرعتی شگرف و باور نکردنی در جهت نیل به این اهداف گام بر داشته اند.
با توجه به رشد وسیع ادوات و لوازم کامپیوتری ،صوتی ،تصویری ،پزشکی و...جهت انتقال بی سیم اطلاعات بین این لوازم،نیاز به یک تکنولوژی مخابراتی در محیط های اداری و شخصی روز به روز بیشتر احساس می شود.
در این ضمینه می توان به تکنولوژی جدید ومدرن UWB اشاره نمود که با هدف ارسال حجم وسیعی از اطلاعات در محیط های کوچک با هزینه و توان پائین معرفی و طراحی شده است.از طرف دیگر با معرفی کانال رله به عنوان روشی جدید در ضمینه کانال های مخابراتی بی سیم و بکار گیری آن در مخابرات UWB می توان به نتایج قابل قبولی دست یافت.
در این پایان نامه سعی شده به تلفیق این دو روش پرداخته و ظرفیت های بدست آمده در کانال رله را در حالتی که از مخابرات UWB استفاده شده ،محاسبه کنیم.با مقایسه نتایج عددی این ساختار با سایر سیستم های مخابراتی نظیر NB بهبود عملکرد این سیستم را بطور واضح می توان مشاهده نمود