سنجش آمادگی دانشگاه برای پیاده سازی مدیریت ارتباط با دانشجو (SRM) با استفاده از روش های تصمیم گیری و تکنیک های آماری (مطالعه موردی: دانشگاه صنعتی سجاد) (1396) / غیبی ، تکتم، نویسنده
سنجش آمادگی دانشگاه برای پیاده سازی مدیریت ارتباط با دانشجو (SRM) با استفاده از روش های تصمیم گیری و تکنیک های آماری (مطالعه موردی: دانشگاه صنعتی سجاد)
تکرار نام مولف :
تکتم غیبی
سال نشر :
1396
صفحه شمار:
113ص
یادداشت
چکیده
سازمان ها و موسسات آموزشی در حال تنظیم رویه ها و فرآیندهای خود با تمرکز بر بیرون می باشند. به دلیل ضرورت توجه بیشتر به مشتریان سازمان ها در حال روی آوردن به فناوری جدید با نام سیستم مدیریت ارتباط با مشتریان هستند.
هدف از انجام این تحقیق سنجش آمادگی دانشگاه برای پیاده سازی مدیریت ارتباط با دانشجو(SRM) با استفاده از روش های تصمیم گیری و تکنیک های آماری می باشد. تحقیق بر روی 341 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه صنعتی سجاد در سال 1396 انجام می گیرد. به منظور بررسی مطلوبیت پرسشنامه از تحلیل عاملی تاییدی و از ابزار آماری معادلات ساختاری به کمک نرم افزار آموس (AMOS) استفاده می شود. برای بررسی فرضیات از آزمون تی تک نمونه و نرم افزار SPSS22 استفاده می گردد. هم چنین به منظور اولویت بندی ابعاد مدیریت ارتباط با دانشجو از طریق محاسبه وزن معیارها از روش تصمیم-گیریAHP و نرم افزار EXPERT CHOICE ، روش تاپسیس و نرم افزار آن و در نهایت از روش AHPفازی استفاده می شود. درپایان تاثیر متغیر میزان تحصیلات و سن پاسخ دهندگان بر روی ابعاد مدیریت ارتباط با دانشجو از طریق آنالیز واریانس یک طرفه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
نتایج نشان می دهد بعد شناخت نیازشناسی، بعد شناخت راهبردی، بعد شناخت فرایند، بعد شناخت کارکنان، بعد شناخت زیرساخت فناورانه و بعد شناخت رویه ها و ضوابط در دانشگاه صنعتی سجاد موجب بهبود مدیریت ارتباط با دانشجو می گردد. در بین بعدهای مورد اشاره معیار نیازشناسی با وزن نسبی 350/0 بیشترین اهمیت را دارد. معیار راهبردی و کارکنان به ترتیب با وزن نسبی 211/0 و 202/0 در اولویت بعدی قرار دارد. همچنین نتایج بیانگر آن است که تحصیلات بر بعد نیازشناسی مدیریت ارتباط با دانشجو موثر است و میزان اهمیت بعد نیازشناسی در افراد با تحصیلات دکتری در بیشترین میزان و در دیپلم و پایین تر در کمترین میزان قرار دارد. سن نیز بر روی تمامی ابعاد مدیریت ارتباط با دانشجو به جز بعد کارکنان تاثیر معناداری دارد به گونه ای که میزان اهمیت بعد نیازشناسی در گروه سنی بین 20 تا 25 سال در بیشترین میزان و در سن 30 تا 35 سال در کمترین میزان قرار دارد و میزان اهمیت ابعاد راهبردی، فرآیند، زیرساخت فناورانه و رویه ها و ضوابط در بین گروه های سنی 20 تا 25 سال در بیشترین میزان و در سن بالای 35 سال در کمترین میزان اهمیت است.
کلید واژه: مدیریت ارتباط با مشتری(CRM)، مدیریت ارتباط با دانشجو (SRM)، دانشگاه صنعتی سجاد، روش تصمیم گیری AHP، TOPSIS ، تصمیم گیری فازی (FAHP)، معادلات ساختاری (SEM)